15 жовтня приблизно о 17:25 на 203-м км автодороги Олександрівка – Кропивницький — Миколаїв неподалік села Костичі Інгульської громади зіткнулися вантажний фургон Mercedes 316 CDI з причепом та мікроавтобус ГАЗ «Соболь».

Як повідомили в пресслужбі ГУНП Миколаївщини, 16-річний пасажир ГАЗу від отриманих тілесних ушкоджень загинув на місці. 69-річний водій цього ж мікроавтобуса був госпіталізований, але невдовзі помер у кареті швидкої допомоги.

Двоє інших пасажирів мікроавтобусу – 17 та 18 років отримали травми різного ступеню тяжкості та були доставлені до медичного закладу. Ще один 17-річний пасажир травм не зазнав. 40-річний керманич Mercedes не постраждав.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 ККУ. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Поліцейські встановлюють усі обставини та причини автопригоди.

Слідчі затримали водія. Наразі вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру та обрання запобіжного заходу.

Відділ розслідування злочинів у сфері транспорту Слідчого управління просить громадян, які володіють будь-якою інформацією про обставини дорожньо-транспортної пригоди або можуть надати записи з відеореєстраторів, які зафіксували вказану автоаварію, звернутись за телефонами (063) 426-23-32, 102.

, , , ,

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *