У неділю ввечері до відділу поліції звернулась мешканка одного із сіл Софіївської громади Баштанського району. Жінка розповіла про зникнення 14-літньої доньки. Зі слів матері, вранці дівчина пішла з дому та не повернулась, зв’язок з нею був відсутній.

Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Миколаївській області.

На розшук дівчини одразу був задіяний увесь особовий склад відділу поліції. Провівши низку оперативно-розшукових заходів, правоохоронці упродовж кількох годин розшукали втікачку у Вознесенську, де вона перебувала у свого хлопця.

Поліцейські провели з неповнолітньою профілактичну бесіду, зосередивши увагу на негативних наслідках, до яких може привести її поведінка.

Відносно матері дівчини поліцейські склали адміністративний протокол за ст. 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення «Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей».

Поліцейські нагадують: у разі зникнення дитини не гайте часу на самостійні пошуки, негайно звертайтесь до найближчого відділення поліції або телефонуйте на спецлінію 102.

, , , , ,

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *